Cézár öntet

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

200 kCal / adag
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
Hasonló receptek
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Chorizos csicseriborsó
Chorizos csicseriborsó
Mini lángos falatok
Mini lángos falatok
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.